Σελίδες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Λ. Αυγενάκης: " Το Αυτοκινητοδρόμιο αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης"

 «Το Αυτοκινητοδρόμιο αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης και αυτή τη στιγμή εξελίσσονται διαδικασίες σε τρία επίπεδα. Επιτρέψτε μας να μιλήσουμε αναλυτικότερα όταν θα έχουμε αποτελέσματα. Ξέρετε ότι για πολλά χρόνια, πέρασαν πολλοί και εξήγγειλαν πολλά. Δεν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Εμείς, θέλουμε να μιλήσουμε με απτά αποτελέσματα. 

Απλώς, κρατήστε πως είναι ένα σχέδιο που έχουμε θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα γιατί δεν θα αναπτύξει μόνο την περιοχή της Χαλανδρίτσας, αλλά όλη τη Δυτική Ελλάδα και όλη τη χώρα». Αυτό ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο σημαντικό αυτό πρότζεκτ και από τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θεόδωρο Μπαρή. Ο κ. Μπαρής στο περιθώριο της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στην Πάτρα είχε συνάντηση μαζί του, λίγο μετά τη σύσκεψη που είχε ο Υφυπουργός με Δημάρχους και φορείς της Δυτικής Ελλάδος, εν όψει του τριήμερου συνεδρίου για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό. 



Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, όσον αφορά στο Αυτοκινητοδρόμιο, υπενθύμισε στον κ. Αυγενάκη πως τόσο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όσο και ο Δήμος προχώρησαν σε αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου στην Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε. προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι μελέτες, γεγονός που αναγνωρίστηκε και από τον υφυπουργό, ο οποίος χαρακτήρισε το έργο «υπερώριμο».

Τέλος, ο κ. Μπαρής έθεσε στον υφυπουργό κι άλλα ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στον Δήμο Ερυμάνθου, ενώ τον ενημέρωσε και για τις προσπάθειες του Δήμου να αναδείξει αθλήματα, όπως η τοξοβολία και η σκοποβολή με τη συνεργασία σωματείων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου